уторак, 21. фебруар 2012.

o tom kako zaebat masone

Pade mi napamet jedna genijalna ideja. A da bi ljudi (čitaj Žužu) mogli skontat genijalnost moje ideje, moram prethodno ispričat jednu drugu genijalnu ideju jednog neformalnog udruženja revolucionara na koju se ova moja ideja oslanja.

Ima to jedno neformalno udruženje mladih revolucionara koje neće da bude formalno jer ne simpatiše državu i njene institucije. To ih nije spriječilo da imaju neke svoje prostorije gdje održavaju sastanke, druže se i  raspravljaju o velikim idejama, ali i o velikanima tipa Marksa i Engelsa. Naravno, oni moraju platiti te svoje prostorije, i to nisu male pare. Još ako se uzme u obzir da su oni mahom nesvršeni studenti kojekakvih društvenih nauka, dovoljan je pokazatelj koliko su zaglibili. Cijena iznajmljivanja tih njihovih prostorija iznosi 300 kermišona. Možda jesu kokuzi, ali su i genijalci jer su osmislili kako da to sve isplaćaju. Naime, jedan od članova te neformalne grupe, udruženja, ode do najbliže prodavnice. Tu kupi 100 piva i plati ih 100 maraka. Onda te iste pive odnese u udruženje. Onda te pive prodaje svim članovima udruženja, uključujući i sebi. Sad se čovjek pita u čemu je caka, jer ako ih proda, opet će biti na istom. E upravo u tom grmu leži zec i njihova genijalnost. Oni te pive prodaju po 3 marke, jer toliko koštaju i u kafani. I kad prodaju tih 100 piva sebi, od sebe zarade 300 kermišona. I onda tim novcima plate prostorije. Od 100 uloženih, na sebi zarade 300.

E šta je meni palo napamet. Ko se imalo zanimo internetom i pravio neku stranicu, bilo je pitanje vremena kad će čut i naić na one iritantne gugletove reklame. Sve to radi na principu da za svaki klik na reklamu ti dobiješ neku cifru. Nako izgleda malo, al uzimajući u obzir da čovjek ne mora ama baš ništa radit, to je prilično super. Normalno, to je svima primamljivo. Neko ti šalje pare nako. Barem tako gugle kaže. Naravno, gugle ne bi bio onoliki da se tek tako razbacuje parama, pa masovno ljudima ukida naloge putem kojih bi im trebao slati novac. Uvijek je izgovor da je neko namjerno kliko reklame (a to se inače ne smije).

Gugl je naravno masonski, i to je svima bar očito. Za sve one koji imalo sumnjaju u to, dovoljno je prikazati masonsku kecelju a pritom obratit pažnju na logo gmajila.

Elem. Slijedi i završetak mog plana, odnosno glavnog dijela kako ih zaebat.
Gugl posjeduje jutub. A na jutubu imaju gugletove reklame. Plan je da svi klikaju namjerno, svaki dan, kolko ikad mogu, te reklame. To će za posljedicu imat da će gugl odbit platit jutubu novac jer je neko namjerno kliko. A ako jutub izgubi (ne dobije) novac to automatski znači da je gugl na gubitku. Ha!

Нема коментара:

Постави коментар